Specialisaties

Door jezelf te blijven ontwikkelen, groei je als persoon. Daarom vind ik het belangrijk dat ik mij ook blijf ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leer. Zo kan ik jou het beste helpen!

Mijn specialisaties,
klik voor meer informatie

(De website is in onderhoud, de klikfunctie wordt later toegevoegd)

 

Oefentherapie Cesar

De lichaamshouding en beweging gaan we tijdens deze therapie beoordelen. Hoe gaan dagelijkse activiteiten? Door oefeningen te doen zorgen we voor meer bewegingsvrijheid en/of kracht. De dagelijkse lichaamshouding gaan we optimaliseren.

Psychosomatische therapie

Gestresst, vermoeid, onverklaarde pijn of ga je vaak over je grenzen? Wat zijn mijn grenzen? De psychosomatisch therapeut helpt u weer in balans te komen.

Tijdens de behandeling kijken we naar het verband tussen lichaam, geest en omgeving. We behandelen klachten die samenhangen met stress, pijnklachten en vermoeidheid waar geen directe lichamelijke oorzaak voor gevonden kan worden. 

Slaapoefentherapie

Slapen.. Iedereen heeft wel eens een slechte nacht. Gaat het al langere tijd niet goed met in-/door- of uitslapen? Dan help ik door adviezen en passende tips om weer uitgerust wakker te worden.

Medical taping

Als aanvulling van de therapie is dit een fijne methode om doormiddel van tape ondersteuning, ontspanning of stevigheid te bieden. En wist je dat het voor sommige mensen ook goed werkt voor hooikoorts?

Cognitieve gedragstherapie

Misschien wel eens van gehoord? Tijdens psychosomatiek is dit een van de vormen die gebruikt wordt om passende hulp te bieden bij psychosomatische klachten.

RET-methode

Dit is een van de methodes die ingezet worden tijdens psychosomatische therapie. 

Vragen?

Het kan zijn dat er na het lezen toch twijfel is over de therapie. Telefonisch help ik graag mee om het uit te leggen of advies te geven.

 

Waar gaan we mee aan de slag? 

Educatie

Door erachter te komen waardoor iets komt, kunnen we de oorzaak aanpakken.

Belasting en belastbaarheid

Doe je teveel of juist voor je gevoel te weinig? Of altijd tegen je grenzen aan of eroverheen? Daar gaan we mee aan de slag!

Grenzen en groeien

Door op de juiste manier met grenzen om te gaan, leer je echt voor jezelf te zorgen.

Bereikbaarheid 

Gratis parkeer gelegenheid en de praktijk is rolstoel toegankelijk.

Openingstijden

Maandag        09:00 – 13:00 uur
Woensdag      09:00 – 17:00 uur
Donderdag     13:00 – 21:00 uur

Indien met indicatie is aan huis behandeling mogelijk.

Contact

(06) 14961323
info@oefentherapie-lunteren.nl 
Het Westhoffhuis
Dorpsstraat 28
6741 AL Lunteren