Over mij

Mijn naam is Esmée van Linde-van Hattem in 2012 ben ik gestart met de opleiding Oefentherapie Cesar. Het mooie aan deze vorm van therapie vind ik het begeleiden van cliënten naar een optimaal houdings- en bewegingspatroon, door het geven van individuele therapie met aansluitende oefeningen en tips om de houding te optimaliseren. Zorgen dat jarenlange klachten afnemen en bewustwording van de houding en beweging zijn voor mij motiverende doelen om samen met u naar te werken.

De specialisatie psychosomatische oefentherapie heeft mij nog meer verdieping gebracht in het werk. Spanning, stress, hyperventilatie of burn-out klachten kom ik dagelijks tegen. Elke client heeft zijn eigen verhaal. Hiernaar luisteren en mijn steentje bijdragen geeft mij veel voldoening.

Met veel plezier werk ik bij Oefentherapie Lunteren en sta ik voor u klaar om gerichte individuele begeleiding te geven. Naast de opleiding Oefentherapie Cesar, ben ik gespecialiseerd psychosomatisch oefentherapeut en heb ik de cursussen Medical Taping en Slaapoefentherapie gevolgd. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en cursussen te volgen om mijn kennis te vergroten.

Opleidingen en specialisaties:

  • Oefentherapie Cesar
  • Psychosomatische Oefentherapeut
  • Medical Taping Concept
  • Slaapoefentherapie